Hvalpetræning

Der vil altid være forskellige meninger om hvorvidt hvalpetræning er en god ide. I min opfattelse er det en fantastisk ide. Dels kan det lære hunden en masse om hundesocialisering, men det kan også lære dig en masse om hvordan du bedst håndterer din hund, samt basistræning som kan lægge grundstenen for fremtidig træning og samarbejde med hunden.

Der findes mange gode klubber derude hvor hvalpetræning er mulig- Herunder vil jeg forsøge at henvise til steder som jeg hører om er fantastiske og berette lidt om hvorfor 😉

IMG_5710

Hvalpeleg efter træning

 

Hvornår bør man starte?

Det giver lidt sig selv – så hurtigt som muligt!
Du skal blot huske på at de fleste klubber kræver at din hvalp har et gyldigt vaccinationskort med de første to vacciner udfyldt samt forsikringsbevis. Spørg ind til om dit træningssted kræver ekstra forsikring for træning, eller om de blot kræver ansvarsforsikring.

DCH – Køge

2012 – prisen for medlemsskab og hvalpetræning er kr. 825,- – det inkluderer 12 træningssessioner, 3 teoriaftner og en dyrlægeaften.
De bestræber sig på at have flere hold, at have max 8 hvalpe på hvert hold, og inddele holdende efter alder og størrelse, således at hvalpene ikke overrumples af for store eller gamle hvalpe.
man skal dukke op uden hund en uge før opstart og betale for indmelding og medbringe bevis for sidste vaccine samt bevis for betalt forsikring.
– Dette er stedet jeg selv har valgt til træningssted da jeg godt kan lide de små hold samt at inddelingen foregår efter alder og størrelse også.

Kom frisk med dine anbefalinger – så kan vi få samlet en lækker liste over gode steder.

One Comment

 1. Svar
  Simon Maansen 23. juni 2019

  Hej,

  Jeg får min første buller på søndag, og ville høre om du kan anbefale et sted i KBH til hvalpetræning?

  Mvh

  Simon

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: