Anbefal opdrætter

Her kan du anbefale en opdrætter/sælger.

grunden til at vi har givet jer muligheden for at anbefale opdrætteren er at kontakten her er fra Køber til Køber – ikke sælger til køber. På den måde hjælper vi  hinanden med at finde de opdrættere vi er trygge ved, og som i det hele taget gør det til en god oplevelse at købe Buller 😉
Det er blevet foreslået mig at man burde lave denne side som en slags advarsels side, hvor man kan advare mod de dårlige opdrættere – det er dog ikke det jeg ønsker – Jeg ser ingen grund til at fylde mere negativitet i verden – derfor vil denne liste være åben for alle former af anmeldelser!

Reglerne er:

 • Du skal selv have haft kontakt til sælger og haft en god eller dårlig oplevelse. Ikke nødvendigvis et køb – men hvis du købte hund, vent venligst til hunden er 6 mdr. inden du skriver din anbefaling under hensyntagen til helbredsmæssige ting der kan dukke op over tid.
 • Du skal være villig til at fortælle din historie – sandfærdig og i en god og sober tone.
 • Du skal oplyse dit navn og emailadresse, og vi fortrækker at du vil stå ved dine udtalelser, men respekterer også hvis man ønsker at være anonym.
 • Du skal ud fra forskellige kriterier give din anbefaling poter.- se mere længere nede
 • Du skal oplyse følgende : hvad din opdrætter hedder, telefonnummer / email, by vedkommende bor i og evt kennelnavn
 • Send og gerne 2-3 billeder af din hund, eller af opdrætterens hunde, hvis du ikke har billeder kan vi anmode opdrætteren om billeder.
 • Send billederne hertil  ( hvis du ikke kan trykke på linket, så højreklik og tryk “kopier emailadresse”) – husk: noter dit navn og anledning.
  – jeg kan også
   hente billederne på en af dig oplyst webadresse – herunder også Facebook, Husk dog at billedet skal være  offentligt tilgængeligt.
 • Hvis der modtages flere anbefalinger af samme opdrætter, vil disse blive lagt under et – men adskildt med navn eller et alias.
 • Der vil somregel oplyses både opdrætterens hjemmeside og emailadresse samt din hjemmeside og emailadresse hvis det findes – medmindre du ønsker at være anonym eller ikke ønsker at opdrætteren skal læse anbefalingen – i det tilfælde vil der blot oplyses navn og by.
 • Husk at din anbefaling/anmeldelse vil blive offentliggjort som din subjektive holdning, og at en subjektiv holdning kun er et lille stykke af det store billede, derfor kan andre komme med andre holdninger om samme opdrætter, uafhængig af din.

Vi har tidligere sendt anbefalingerne til opdrætteren for godkendelse, men har oplevet det desværre kun giver de exceptionel gode anbefalinger
– da vi ønsker at gøre denne liste oplysende og for alle kan du nu vælge om anbefalingen skal sendes til opdrætter
Bemærk at hvis du IKKE  ønsker at anbefalingen sendes til opdrætteren, vil der ikke blive offentliggjort webadresse og kontaktoplysninger på samme, af hensyn til privatlivets fred – dette gælder dog kun såfremt at den pågældende opdrætter ikke tidligere har godkendt en anbefaling.

Skulle du have anbefalet en opdrætter, eller haft en oplevelse med en af de opdrættere der er nævnt herinde – som du føler er forkert – send mig venligst en besked, så tager jeg det op og undersøger nærmere, og i tilfælde af at jeg finder grund til det, fjerner jeg vedkommende fra listen igen. Men bemærk jeg er nødt til at have konkrete beviser – “hearsay” er desværre ikke nok.
Men du er naturligvis velkommen til, som alle andre, at skrive din egen anbefaling.

 • 0 poter – den dårlige opdrætter du ikke vil anbefale til nogen.
 • 1 pote – den neutrale opdrætter – her er der hverken godt eller dårligt at sige.
 • 2 poter – den ok opdrætter – stedet hvor alle forhold er i orden, men der måske mangler det lille ekstra.
 • 3 poter – den gode opdrætter – her hvor hvalpene har det fantastisk, og du gerne vil anbefale andre at købe en hvalp 
 • 4 poter – den helt fantastiske opdrætter – stedet hvor alt er tiptop i orden, og hvor du drømmer om at finde din perfekte hvalp – alene fordi opdrætteren er fantastisk.
 • 5 poter – den helt exceptionelle opdrætter – der går langt over hvad man forventer og kunne ønske sig – det kan være sig både i kontakten før afhentningen men også interessen i hvalpen efter, og måden opdrætteren håndterer hele situationen på.

Billedet er venligst udlånt af Lise Duusgaard

Billedet er venligst udlånt af Lise Duusgaard

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: