Bullerbaby på facebook

Så fik bullerbaby sin egen facebook side, som forlængelse af hjemmesiden her.
Facebooksiden kan bruges til direkte kommunikation imellem medlemmerne og admin, men også til bare at hygge sig, dele viden og billeder og nyde at vi er så mange der synes franske er fantastiske!

Du kan finde vores facebook side her.

Untitled-4-copy.jpg

 

 

Hvis du lige vil tjekke om siden er noget for dig inden du anmoder om medlemsskab kan du herunder se beskrivelsen af siden, samt reglerne 🙂

[ snippet fra facebook ]

Bullerbaby er for alle der elsker franske bulldogs – med og uden stamtavle – i alle aldre – om man har en fransk i øjeblikket eller ej.

Bullerbaby er en forlængelse af hjemmesiden Bullerbaby.dk- hvor vi over tid vil udvikle en hvalpeliste for medlemmerne og planen er at den skal laves til Multisite, så alle medlemmer får mulighed for at lave deres egen hjemmeside/blog om deres bulldogs og eventuelle hvalpe.

Alle medlemmer er velkomne til at invitere andre medlemmer som de mener vil have gavn af gruppen her, eller Bullerbaby.dk
Bullerbaby er et community hvor vi deler glæder og sorger og hvor nye bullerejere kan komme og tappe ind i den vidensbase der gemmer sig i medlemmerne.

Billeder er ønsket og skønt- men vi opfordrer til at man – når man smider billeder op af sin egen hund – opretter et fotoalbum med hundens navn, og så fremadrettet putter alle billeder ind i det fotoalbum – vil man samtidig gerne have det på forsiden, kan dette nemt gøres ved bagefter at skrive en lille kommentar til det nye billede.

Begrænsninger
Som udgangspunkt vil der på ingen måde blive tolereret debat om hvorvidt stamtavle eller ej er årsag til nogle hundehandlere har dårlige forhold, eller at det er årsagen til dårligdomme i racerne.
Holdningen her i gruppen er som udgangspunkt være at ALLE franske er lige gode uanset ophav og opdrætter.
Når det er sagt vil advarsler imod opdrættere eller hundehandlere være accepteret såfremt det er baseret i specifikke hændelser og ikke kun kemien imellem købere og sælgere.

[citat slut]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: