Foder og godbidder

Vores elskede hunde skal jo også have noget at leve af – og det i sig selv kan udvikle sig til en mindre religionskrig…

De fleste kender til Tørfoder, men udover det findes der vådfoder, BARF og hjemmelavet foder. For slet ikke at snakke om hvilke muligheder der er for kødben og godbidder.

Der er ingen der kan forudse hvad for et foder der vil være bedst for din hund – det er noget man vil opleve efterhånden som man prøver sig frem – det er altid en god ide at starte med det foder hvalpen fik fra opdrætteren. Hvis og når du så skal skifte foder, så er det bedst at gøre det gradvist –  Bland nuværende hundefoder og nyt hundefoder hen over en uge og undgå på den måde uro i hundens mave. Når du prøver et nyt hundefoder er det vigtigt at gøre det hen over 4-6 uger, så hundens krop når at optage det nye foder. Og først herefter vil du kunne se om hunden trives med det nye foder.

Tag et kik på de andre sider, og se om der er noget der virker spændende for dig – men husk at for franske er der Pruttefaktoren, så en gylden regel er at hvis den efter 1-2 uger på et specifikt foder prutter mere end normalt/før, så er det nok ikke så godt 😉

bning_2

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: