Forsikring

Det er jo i Danmark lovpligtigt at have en ansvarforsikring i Danmark. Det er de fleste klar over i dag. Men når det er sagt så er der jo i dag heldigvis udvidede muligheder hvad angår forsikring 😉

Når man køber fransk bulldog er det altid en god ide at få en sundhedsforsikring!
Der er jo som bekendt en del kendte sundhedsproblematikker med buldoggen, så der er super vigtigt at have en forsikring der dækker aktuelle ting, som feks diskusprolapser, allergiudredning og lign. Og derudover er der også det som man ikke kan forudse, som forbrændte poter på asfalten, og ulykker som vi ikke har magt over.

Det er en jungle at vælge den rette forsikring, men heldigvis er der lavet en oversigt over de mest almindelige forsikringer så man kan sammenligne og finde den der passer allerbedste til ens behov.

Herunder er et kopi af den jeg har fået udleveret af Karlslunde dyrehospital, Denne liste er super at have i baghovedet når man skal vælge forsikring – men den erstatter ikke at man selv gør sit fodarbejde, for det er trods alt mennesker der sidder og tager imod bestillingerne på forsikring, og derfor kan det ske at det ikke er helt samme vilkår selvom to mennesker har samme race… Bemærk denne er lavet den 1/11 ’12 så der kan være lavet ændringer.

Forsikringsammenligning - dyrlæge

Jeg har selv lavet en sammenligning som er lidt mere dybdegående… bemærk også her hvornår den er lavet, og at disse priser gælder for nytegninger, så hvis tallene ikke stemmer overens med dem du har, kan det være derfor…

forsikringssammenligning

God jagt 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: