Hundens 10 bud

1. Mit liv varer 10-15 år. Enhver adskillelse fra dig er smertelig. Husk det når du køber mig.

2. Giv mig tid til at forstå, hvad du ønsker af mig.

3. Tro på mig – det er vigtigt for mit velbefindende.

4. Vær ikke vred på mig i lang tid. Luk mig ikke inde, som straf. Du har dit arbejde, dine aktiviteter og dine venner – jeg har kun dig.

5. Tal til mig. Selv om jeg ikke forstår ordene, forstår jeg din stemme.

6. Du skal vide, at jeg altid husker hvordan du har behandlet mig.

7. Husk før du slår mig – mine tænder kan let bide igennem din hånd, men jeg vælger ikke at gøre det.

8. Før du skælder mig ud for ikke at være samarbejdsvillig og doven – tænk på, om der er noget der generer mig. Måske jeg får forkert foder, har haft en hård dag eller mit hjerte er ved at blive gammelt og svagt.

9. Tag dig af mig, også når jeg bliver gammel. Du bliver også gammel en dag.

10. Vær sammen med mig, også i vanskelige stunder, og følg mig på den sidste rejse. Sig ikke “Jeg kan ikke tåle at se på” eller “jeg er træt af dig” – Alt er så meget lettere når du er sammen med mig. Husk på at jeg elsker dig.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: