Indsend til Hvalpelisten

Bullerbabys hvalpeliste er for alle – med og uden stamtavle, – Listen vil blive opdateret minimum hver uge, og rettet ind efter afhentningsdato på hvalpene – således at de hvalpe der er klar til afhentning hurtigst står øverst. Bliver listen lang, vil der blive lavet grupperinger i ugeinddelte afhentningsdatoer.

Inden du bliver irriteret over at der er regler, og formularen er lidt lang – så husk på at vi har lavet denne side for at hjælpe dig OG dine hvalpekøbere – jo flere informationer der er, jo mere detaljeret  det hele er, jo nemmere er det for køberne at finde den helt rigtige hvalp hos dig – så gør dig selv den tjeneste at bruge et øjeblik på at læse hvad der står her – vi er her for at hjælpe dig, og er du i tvivl om noget er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet ( under formularen nederst på siden) – så skal jeg nok besvare så hurtigt som muligt!
Bemærk også siden her er for danske brugere, derfor vil engelsktalende kun blive accepteret hvis oversættelsen er lavet på korrekt dansk, og ikke via feks google translate. ( Translation – Bullerbaby is primarily for danish users, because of that, applicants in english will ONLY be acceptet if it is written in perfect danish, and not made by google translate, this is in place to secure the safety of our users )

Ønsker du at rette en allerede oprettet annonce, kan du gøre det via mail her – husk at oplyse navn, og beskrive hvilke ting der skal rettes ( feks hvilke hvalpe der er reserverede eller solgt, eller om du har solgt dem alle, og vil have annoncen fjernet.

Regler for BullerBabys hvalpeliste:

Kontakt os her når du har hvalpe til salg, eller via kontaktformularen herunder.

  1. Du behøver ikke have fødte hvalpe – en gravid tæve er også acceptabel for at blive skrevet på hvalpelisten .
  2. Vi ønsker ikke at hvalpelisten skal udløse priskonkurrence – så der er ikke et krav om at du oplysersalgsprisen her, vi anbefaler dog at du gør det på din hjemmeside.
  3. Vi anbefaler og foretrækker at tilmeldinger på hvalpelisten har en tilknyttet hjemmeside hvor de samme oplysninger er at finde som i annoncen – hvis du ikke har en hjemmeside eller en bullerblog kan du oprette en her!.
  4. Vi forventer at der er et billede af hvalpemor OG far at finde på din BullerBlog eller din hjemmeside – Allerhelst billeder sammen med hvalpene – eller at du på anden vis kan fremvise billede af faderen til køberne, og gøre opmærksom herpå – det være sig på mail eller lignende
  5. Hjælp os med at hjælpe dig! – husk at give os besked på mail i takt med at dine hvalpe bliver solgt, så din annonce her er så up to date som muligt – der er jo ingen grund til at du får flere henvendelser hvis alle hvalpene er solgt. – vi forbeholder os retten til at kontakte dig på mail og spørge, hvis vi ikke hører fra dig løbende.
  6. Vi forbeholder os til enhver tid ret til at afvise opslag uden nærmere begrundelse. Dette er for at sikre os selv og køberne imod svindel.

Hvordan udfylder du formularen: – vigtigt, læs her!

Dit navn og email giver sig selv – det er med til at give troværdighed til din annonce og så køberne kan få direkte kontakt til dig
Overskriften er der du kan få din annonce til at skille sig ud 
Dit website
er det sted online hvor du har dine hvalpe til salg, og også oplyser de samme ting som i annoncen her

Region – hvor bor du er en nødvendig oplysning, fordi det er et af de kriterier nogle købere vælger sælgere ud fra, da det ellers kan være svært for dem at komme og se og evt hente hvalpen.
Salgsklar fra / afhentes inden her skal du oplyse fra hvilken dato hvalpene er salgsklare, og hvornår du gerne vil have dem afhentet senest – det kan feks være ” d. 23/12 og inden for 2 uger “
Billede af tæven og/eller hvalpene
skal vi bruge til din annonce her på Bullerbaby, du kan enten vælge at tilføje et link i feltet – det er linket direkte til et billede eller et galleri på feks facebook – husk at det skal være det offentlige link ( find billede – åben – tryk på indstillinger – hent link) – Men du kan også
 sende dem til mig på mail  – gerne flere billeder i forskellige aldre.
Stamtavle er et simpelt ja eller nej
Hvalp 1 – Farve + køn + solgt/til salg, dette felt skal du udfylde for hver hvalp du vil annoncere for. Du vælger selv om du ønsker at oplyse for alle dine hvalpe, eller kun dem der fortsat er til salg. Du kan give hvalpene en unik betegnelse i stedet for et tal, feks et navn eller farven på et halsbånd – et eksembel herpå kan feks være “hvalp 1 : gul halsbånd (pjevs) – fawn – tæve – til salg”
Bonus indformationer, her skriver du alle de ting du ikke kunne finde plads til, men stadig mener er relevante for hvalpene som feks pris, special regler for afhentning eller hvis din tæve har fået mere end 10 hvalpe, så kan du påføre de ekstra hvalpe her.
Du kan også tilføje dit kennelnavn her – disse informationer vil blive flyttet ind i annoncen hvor de passer til resten af informationer. Her kan du også skrive hvis du har lyst til at oplyse hvilken by du befinder dig i – igen for at kunne hjælpe dine købere med at finde dig. Samt hvis du har en “salgs tale” er det også her den hører til.

Både for din og for dine køberes skyld anbefaler vi at du sørger for at holde os opdateret med om du får solgt nogle hvalpe eller om nogen er reserveret – det gør du via mail, husk at oplyse dit navn når du skriver til mig.

Læs ALTID regler og beskrivelsen ovenover, inden du udfylder skemaet herunder!
– her finder du oplysninger omkring indsending af billeder mm.

 

Eksembel på en hvalpeliste artikel:

BullerBabys hvalpe

BullerBabys hvalpe

Bullerbabys hvalpe
Kan afhentes den 6 april 2013 – afhentning er fleksibel op til 2 uger efter.
Der er 5 hvalpe i alt
2 tæver – Fawn – til salg
2 hanner – Fawn – til salg
1 han – Broget – Solgt
Hvalpene er på Midtsjælland og er uden stamtavle.

Se mere her: Divas BullerBlog(Link)

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: