Om Bullerbaby

Bullerbaby vågnede op til dåd da jeg selv stod for at skulle købe min franske bulldog Diva.
Der er mange ting man skal vide når man får en hvalp – det gælder ikke kun for franske bulldogs, men om hvalpe generelt. Der er dog også nogle helt specifikke ting som gør den franske unik, og de kan være svære at vide hvis man ikke kender racen.

Det er derfor jeg har valgt at lave dette site. Et community hvor alle med interesse i den franske bulldog kan hjælpe hinanden med at finde ud af hvad der skal til når man overtager sin første buller.

De fleste informationer herinde kommer fra to danske facebookgrupper for franske bulldogs. Fransk Bulldog DK og Fransk Bulldog København og Omegn.

Udover disse to steder finder jeg informationer som ligger frit tilgængelige på internettet. – i det omfang det er muligt vil jeg sørge for at lave linkslister der henviser til de sites jeg finder informationerne.

Husk – Bullerbaby og multisitet BullerBlog er gratis at læse og deltage på – men fordi jeg bruger tid på det  og det nartuligvis koster at have webhotel og lignende har jeg valgt at bruge reklamer på sitet, for at hjælpe med at betale for de løbende udgifter der er forbundet med det. Så vil du hjælpe med at holde BullerBaby kørende, vil det glæde mig meget hvis du fra tid til anden vil benytte nogle af de links jeg har på sitet.

155991_4536925373937_777380617_n

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: