Opret din BullerBlog

Bullerbaby giver dig muligheden for at være del af et helt unikt Bulldog Community!

På Bullerbaby.dk kan du oprette din helt egen blog/hjemmeside GRATIS

– Du bestemmer selv hvad du vil bruge din side til, du kan feks :
Skrive om din Franske Bulldog – nuværende, tidligere eller kommende
Lav den som din helt egen blog, hvor du måske dedikere en lille smule til din hund.
Vil du lave din helt private hjemmeside, med eller uden blog
Dele din eller din hunds hverdag
Lave status opdateringer
Dele billeder
Hvalpedagbog til potientelle hvalpekøbere

Vi anmoder blot om at du om ikke andet så viser din interesse for franske bulldogs på din hjemmeside 😉

Hvad du ønsker at dele med andre på din blog er helt op til dig –  vores ønske er blot at samle folk der interesserer sig for franske bulldogs under et, uden begrænsninger. Vi beder dig blot lige læse reglerne engang inden du opretter din blog 😉
Hvis du har nogle spørgsmål til hvad der er af muligheder i din blog, eller der er noget i tvivl om, så tag et kik på Bullerbabys Demoblog – langt de fleste muligheder der er i Bullerblogs er beskrevet her, incl hvordan man kan opdatere sin blog via smartphone.

For at oprette din blog skal du blot klikke her: Opret min BullerBlog Desværre har vi lidt problemer med oprettelsen pt – du kan derfor få oprettet din blog ved at kontakte mig på mail – oplys din mailadresse og det navn din hjemmeside skal have – og så skal jeg nok sende dig login oplysningerne til din nye side hurtigst muligt – Ja tak – send mig oplysninger til min nye hjemmeside ( hvis du ikke kan bruge det direkte link – kan du højreklikke på linket og kopier mailadressen.)

HUSK : under der hvor der står “Domæne for websted” – skal du rette “OpretMinBullerblog” til det navn du ønsker skal stå foran .bullerbaby.dk nedenunder skal du skrive titlen på webstedet.
Feks: OpretMinBullerblog rettet med “Divablog” – og navnet på webstedet bliver så ” Divas Blog”

Regler for bullerblog Generelt:
Det er IKKE tilladt at BullerBlogge om følgende:

  • Negativ hundepolitik – herunder negative kommentarer om navngivne personer i og omkring foreninger og forretninger i Hunderegi.
  • sex, racisme, hunderacisme og sarkasme. undlad venligst morbide kommentarer og holdninger.
  • Privatpersoner og personfølsomme oplysninger udover ens egne.
  • Kommentarer, som vurderes til at være i strid med lovgivningen, vil blive slettet, ligesom vi forbeholder os ret til at fjerne kommentarer, som vi vurderer, er ødelæggende for tonen og sagligheden i debatten (herunder personangreb). Kommentarer eller indlæg, som optræder i en blog under BullerBloggen, kan ikke regnes for værende BullerBaby.dks holdning. Sker der gentagne sletninger på en BullerBlog, vil ejeren af bloggen blive advaret – tages en sådan advarsel ikke alvorligt, vil Bloggen blive suspenderet. Sletning af en BullerBlog kan forekomme i særligt grelle tilfælde.

Husk – Bullerbaby og multisitet BullerBlog er gratis at læse og deltage på – men fordi jeg bruger tid på det  og det nartuligvis koster at have webhotel og lignende har jeg valgt at bruge reklamer på sitet, for at hjælpe med at betale for de løbende udgifter der er forbundet med det. Så vil du hjælpe med at holde BullerBaby kørende, vil det glæde mig meget hvis du fra tid til anden vil benytte nogle af de links jeg har på sitet.

Igen : For at oprette din blog skal du blot klikke her: Opret min BullerBlog

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: