Samarbejde med Dyrenes Vel….

For første gang har vi besluttet os for at indgå et samarbejde med en forretning – og det bunder primært i at vi, som et websted, har som mål er at skabe opmærksomhed omkring den Franske Bulldog og hunde-velfærd generelt, og Dyrenes Vel mål er at står for dyre-velfærd for alle dyr, læs evt mere længere nede…

Men samarbejdet kommer ikke kun os til gode – det er i allerhøjeste grad også opstået for at give jer – vores læsere – en fordel….

Derfor får du hermed muligheden for at få 10% rabat på alt hvad du køber hos Dyrenes Vel, når du bruger rabatkoden BULLERBABY ( du kan bruge både store og små bogstaver – det er ligemeget, blot du indtager ordet når du i betalingsportalen får muligheden herfor.)

Vi hos Bullerbaby glæder os meget til at følge Dyrenes vel fremover, og vil holde øje med gode produkter hos dem der kan være til interesse for vores læsere, og fremhævede dem her…1392911865

For at gøre beskrive hvad Dyrenes Vel’s mål er, vil jeg lade dem tale lidt for sig selv:

Dyrenes Vel.dk ønsker at være en førende leverandør inden for produkter der fremmer dyre-velfærden, og sætter rammer for en harmonisk samhørighed imellem dyr og mennesker i hverdagen.

At være førende indenfor dyre-velfærd sætter høj krav til vores producenter og leverandører, der ubetinget skal være fagligt dygtige, samt være dyre-velfærds orienterede, så vi konstant fremover kan arbejde for at sætte rammer for dyre-velfærden i Danmark..

Virksomheden ønsker at udbrede sit budskab til alle Danmarks hunde ejere, via hunde ejere, til alle de danske hunde ejere som ønsker at spare penge, men samtidig gerne vil give deres kæledyr kvalitets foder. Foderet bliver fragtet direkte fra vores leverandører, og dette gør at vi kan tilbyde foderet til en ekstra favorabel pris.

DyrenesVel.dk er involveret i en lang række sociale engagementer, der alle har til formål at forebygge mishandling, eller hjælpe nødstedte dyr, ved også at hjælpe de mennesker, der ejer eller har ansvar for dyrene. – Så for at hjælpe dyr i Danmark øremærker vi donationer fra alle ordre via Online Shoppen.
Hvorfor skal vi prioritere at købe kvalitets foder, sikkerhed, legetøj og hjælpemidler til vores kæledyr ? – Jo, fordi vi skylder vores kæledyr meget for de mange glæder og det gode selskab de giver os i det daglige, og vi vil så gerne beholde dem i rigtig mange år fremover.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: