Vores opdrætterliste..

Jeg bliver igen og igen gjort opmærksom på at nogle finder det grimt at vores liste indeholder anbefalinger fra opdrætter til opdrætter – et faktum jeg er blevet gjort opmærksom på flere gange nu.
Men eftersom jeg ikke befinder mig opdrætterkredse har jeg ikke kunne se sammenhængen – eftersom jeg ikke ved hvilke opdrættere der kender hinanden.

Men da listen her netop ER brugerbaseret, ville det jo fuldkommen uacceptabelt hvis jeg bare slettede alt jeg ikke var enig i – men netop fordi den er brugerbaseret giver det alle muligheden for at skrive deres egne holdninger – og så længe de er sobre og saglige vil de blive offentliggjort!

Som følge af folks udtalte utilfredshed har jeg nu valgt at skrive en disclaimer – en disclaimer jeg personligt følte var unødvendig da jeg føler at når folk allerede ved at det er brugerbaseret, så vil holdningerne være subjektive. Men ikke desto mindre er den nu skrevet, så det forhåbentlig ikke går hen over hovedet, at der er tale om personlige subjektive holdninger, ikke objektive anbefalinger – et koncept jeg ikke føler eksisterer 😉

Så hermed udsender jeg så en opfordring! – hvis du er uenig i nogle af de anbefalinger der står herinde, så kom med din egen!! – jo flere anbefalinger, jo mere  fyldestgørende bliver billedet af opdrætteren.. Men vær dog opmærksom på at dette ikke er stedet til smædekampanger!

Hele målet med opdrætterlisten der er brugerbaseret, er jo netop at hjælpe de gode hundekøbere med at finde de gode opdrættere..

Farve : Broget fawn med frakke, lys og rødlig, plus brindle- Billedet er venligst udlånt af Tasha Bullystyle Andreasen

Farve : Broget fawn med frakke, lys og rødlig, plus brindle- Billedet er venligst udlånt af Tasha Bullystyle Andreasen

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: